Personalizari

Stim cu totii ca cea mai mare si neasteptata surpriza o reprezinta un cadou personalizat. Acum puteti daruii celor dragi unul dintre cadourile personalizate din magazinul nostrum. Aveti insa si posibilitatea personalizarii oricarui obiect din stocul nostrum dupa bunul plac.

La magazinul nostrum din Craiova se pot comanda diverse obiecte personalizate, ca de exemplu: tricouri, canute, tablouri, globuri cu insertie foto, perne, ceasuri, magneti de frigider, brelocuri, mousepad si diverse alte articole.

Comenzile se pot plasa atat telefonic 0761131914, online, prin adresa de e-mail a4dstudio@yahoo.com cat si direct in magazinul nostru. Grafica, poza, logo sau textul vostru le puteti trimite online, pe adresa de e-mail sau le puteti aduce pe USB stick in magazin.

Materia prima este inclusa in pretul produsului personalizat.

Daca aveti obiectul personalizarii, va rugam sa va consultati cu angajatii nostril de la punctul de lucru pentru gasirea celei mai optime metode de personalizare. Trebuie avut in vedereca nu orice obiect poate fi personalizat.

Nu uitati ca cel mai valoros cadou este cadoul personalizat, cel care imortalizeaza un moment din viata voastra, printr-o fotografie, mesaj sau orice insemn cu importanta pentru voi.

Depasind sfera cadourilor, putem personaliza si alte articole ca: tricouri sport, salopete de lucru, veste reflectorizante, uniforme de lucru si altele.